• خواندن
  • نمایش تاریخچه
  • ویرایش
 

مکان ظهور

ذخیره مقاله با فرمت پی دی اف



طبق روایات متواتر از طریق شیعه و سنی، که قیام شکوه‌مند آن مصلح جهانی از سرزمین و از مسجد الحرام، کنار کعبه‌ معظمه، آغاز خواهد شد.



طبق روایات متواتر از طریق شیعه و سنی، که قیام شکوه‌مند آن مصلح جهانی از سرزمین و از مسجد الحرام، کنار کعبه معظمه، آغاز خواهد شد.

۱.۱ - بیعت در میان رکن و مقام

و تعداد سیصد و سیزده تَن از اصحاب او که فرماندهان لشکری و کشوری آن حضرت هستند، در میان رکن و مقام، با آن حضرت بیعت می‌کنند.

۱.۲ - سپاه ده هزار نفری حضرت مهدی

آن گاه، تعداد دَه هزار نفر تکمیل می‌شود و وجود مقدّس حضرت بقیة الله (عجّل‌الله‌فرجه‌الشریف) با سپاه دَه هزار نفری، از مکّه حرکت می‌کنند و به اصلاح جهان می‌پردازند.
[۱] خادمی‌شیرازی، محمد، جهان بعد از ظهور یا فروغ بی نهایت، ص۹۴، چاپ دوم، ۱۳۷۰، چاپ صدر.


۱.۳ - ظهور در کنار کعبه

مفضّل از حضرت صادق (علیه‌السّلام) می‌پرسد: «ای آقای من! حضرت مهدی (عجّل‌الله‌فرجه‌الشریف) از کجا و چه گونه ظهور می‌کند؟». حضرت فرمودند: «ای مفضل! او به تنهایی ظهور می‌کند و به تنهایی کنار کعبه می‌آید و به تنهایی شب را در آن جا می‌گذراند.» .

۱.۴ - مسجد الاحرام

در روایت دیگری می‌فرماید: «چون مهدی به در آید، به مسجدالحرام رود. رو به کعبه و پشت به مقام ابراهیم بایستد. دو رکعت نماز گزارد.
آن گاه فریاد برآورد: «ای مردمان! منم یادگار آدم و یادگار نوح و یادگار ابراهیم و یادگار اسماعیل. منم یادگار موسی و عیسی و محمد... منم صاحب قرآن و زنده کننده ی سنّت..


چگونگی اطلاع مردم از ظهور؛ وقت ظهور؛ وقایع ظهور حضرت مهدی؛ علائم غیرحتمی ظهور؛ علائم حتمی ظهور؛ زمینه‌های ظهور


۱. خادمی‌شیرازی، محمد، جهان بعد از ظهور یا فروغ بی نهایت، ص۹۴، چاپ دوم، ۱۳۷۰، چاپ صدر.
۲. مجلسی، محمدباقر، بحارالانوار، ج۵۳، ص۷.    
۳. مجلسی، محمدباقر، بحارالانوار، ج۵۳، ص۹.    



سایت‌اندیشه قم، برگرفته از مقاله «مکان ظهور»، تاریخ بازیابی ۱۳۹۵/۰۳/۱۸.    



جعبه ابزار